Hoppa till sidans innehåll

Ansökan om Fritidschecken är nu öppen

08 SEP 2021 21:29
  • Uppdaterad: 08 SEP 2021 21:29

Ansökan till den officiella Fritidschecken hos Järfälla kommun är nu äntligen öppen. Klicka här nedan för mer information och skicka in direkt ansökan till Järfälla kommun samt läs gärna noggrant igenom innehållet: 

 
OBS! Sista ansökningsdagen är 2021-11-15 men vår förening måste tyvärr få in ansökan så snart som möjligt, senast torsdagen 17:e september eftersom vi redan ligger efter med faktureringen då de vanligtvis brukar skickas ut i början av augusti, främst för att betala banhyror och övriga utgifter. Om ansökan inte skickats in innan vårt sista datum kommer vi att skicka ut fakturan för fulla priset. 
 
Efter att ni har skickat in ansökan kommer föreningen i sin tur att granska (godkänner eller avslår) och skapar ansökan för att få summan av Fritidschecken. All godkänna ansökan skickas vi vidare till kommunen senast fredagen 18:e september och sedan Fritidskontoret hanterar ansökan för utbetalning till oss föreningen och beloppet är motsvarande antalet ansökningar.
 
Sprid gärna vidare informationen om detta fantastiska stöd. Det finns många positiva aspekter av att gynna en barn och ungdomars aktiviteter. Aktivitet hos barn och ungdomar kan bidra till friskare och gladare vardag samt förbättrade skolprestationer. I dagsläget är de flesta av våra träningsgrupper fulla. Nu är vi sex gånger större jämfört med för tre år sen och om det finns intresse så kommer vi undersöka möjligheten att utöka med fler nya träningsgrupper. 
Skribent: Andi Tandaputra
E-post: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Ansökan Fritidschecken 2022

Bmk Komet Plusmedlemskap

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info