Hoppa till sidans innehåll

Framgångsrik serieomgång för BMK Komet i helgen.

12 MAR 2018 16:00
  • Uppdaterad: 12 MAR 2018 21:14

Kort reportage från den näst sista nationella seriesammandraget. 
Division 2 Norr B 
Första laget tog en revansch och vann över serieledaren Skogås med 5-3 och 7-1 mot Uppsala Vintage. Det innebär att vi tog över serieledningen! Det var nog på gränsen eftersom några av våra viktiga spelare i laget drabbades av sjukdom under veckan. Men vi står alltid för fight. 
Division 3 Norr B
Andra laget vann också mot båda lagen och tog hem full poäng och det är innebär en serieseger redan innan nästa seriesammandraget är avgjort och en plats i division 2 är säkrad till kommande säsong. Stort Grattis! Välförtjänt. Vi tackar alla spelare och extra tack till lagledare Sugiarto Tanudin för ditt fantastiska engagemang och din passion till sporten! 
Division 4 Stockholm
Tredje laget gjorde en fantastiskt utveckling där våra duktiga ungdomar plus Edwin visade framfötter och vann mot två lag, 5-3 mot Sollentuna och 8-0 mot Väsby samt även spelade lika 4-4 mot de duktiga spelarna från Täby som har några landslagspelare med i laget. Coach vinster till lagledare Michael Karlsson. Saknas på bilden: Emilie Cao , Katarina Qiu, Edwin Dabbaghyan och Michael Karlsson. 
Ungdomsserien U11 under söndagen
Vårt yngsta lag fick kämpa på hårt i Täbys Rackethall där de vann mot hemmalaget Täby 3-2 och spelade 2-3 mot Ekerö. Det var bra erfarenhet och mycket starkt att de dessutom tog hem sin första seger! Vi hoppas att de vill fortsätta att tävla och får extra motivation på träningarna. Bra jobbat laget! Tack alla föräldrar som var på plats för stödet och tack lagledare Sugiarto! 
Under helgens spel hade vi många fina och imponerande resultat. En person som körde extra starkt och som blivit utsedd till Helgens Lirare är Henrik Qiu som vann mot Sverige 5:an för sin ålder i singel och även Sverige 1:an i dubbel! Grymt bra jobbat Henke!
Skribent: Andi Tandaputra
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info