Hoppa till sidans innehåll

Komet Senior Dubbel 2020!

14 OKT 2020 22:55
Hjärtligt välkomna till Komet Senior Dubbel 2020!
 • Uppdaterad: 14 OKT 2020 22:55

Äntligen sätter vi dubbelspel i fokus och kör vi poolspel i samtliga klasser. 

Tävlingen kommer att genomföras på ett sätt som är i linje med Svenska Badmintonförbund föreskrifter, regler och rekommendationer när det gäller nationell tävling ska fungera under Coronatider. Läs mer på förbundets hemsida här

Vi förutsätter att alla spelare har läst Badmintonförbundets Coronaprotokoll. 

Generella råd till alla deltagare

 • Friska deltagare är varmt välkomna, känner du sjuk, även med milda symtom, ska du inte delta i tävlingen alls. Insjuknar man under tävlingen ska man gå hem direkt.
 • Vänligen anmäl dig vid entrén till tävlingsarenan och se till att ni tvättar händerna vid direkt ankomst till Komethallen och efter tävlingen. Vi hjälps åt att påminna varandra. Handsprit kommer att finnas runt om tävlingsområden och entrén.
 • Viktigt att du kontrollera din tidschemat och de enda som får vara i badmintonhallen är tävlingsdeltagare och funktionärer. Ledare/coach i mån av plats. Vi kan tyvärr inte släppa in åskådare och tävlande kan inte heller räkna med att släppas in så fort du befinner dig i Komethallen.
 • Vi följer noggrant restriktionerna och förbehåller rätten att välja vilka som får befinna sig i tävlingsarenan med max 50 personer och tävlande kommer bara att kunna vistas i tävlingsarenan i direkt anslutning till sin egen match och tillåtta att man väntar i kaféterian mellan matcherna dock max 40 personer. Blir det för mycket folk i caféterian förbehåller vi oss rätten att be folk lämna (Framförallt medföljande, tävlande som kom för tidigt eller som har spelat klart sina matcher och nya spelare kan ta din plats) 
 • Om möjligt byt om hemma före och efter tävlingen. Undvik trängsel i omklädningsrum och ta gärna ett extra ombyte med varme kläder. Undvik närkontakt med andra under tävlingen och håll avstånd. Sprid gärna er badmintonutrustning runt om tävlingsområden. Vår rekommendation att tacka matchen muntligt med minst 2 meter avstånd.
 • Under rådande omständigheter ber vi er föräldrar, familj och anhöriga att ej vistas i tävlingsarenan under tävlingen, vi ser helst att ni håller sig i kaféterian eller utomhus för at undvika ”folksamling” och begränsa antalet ”åskådare” och undvika trängsel i Komethallen i samband med tävlingen.

 • Sekretariatet håller sig inom avgränsat område, skyddad med flexskivor och enbart en person tillåts åt gången inom sekretariatområdet.

Rutiner innan och efter matchen

Vi ropar ut matcherna och spelarna går direkt till tävlingsbanan, det kommer att finnas checklista på bordet med information om vad man bör göra innan och efter matchen:

 1. Kom gärna till matchen ombytt och klar för spel ca 6 matcher kvar till din match. 
 2. Matchprotokoll dvs namn och resultat fylls av spelarna.
 3. Inga siffervändare.
 4. Uppvärmning max 3 minuter.
 5. Matchbollar hämtas vid sekretariatet och vore väldigt snäll om ni kan lämna tillbaka begagnade bollarna i samband med inlämning av resultatet. 
 6. Avstånd mellan matcherna kommer att bli något kortare. 
 7. Spelar man klart tävlingen ber vi dig att lämna hallen. 

Hoppas att alla kan hjälpa till att skapa en trygg tävlingsmiljö för alla deltagare, ledare, familj, anhöriga och funktionärer. Därför är vet viktigt att alla följer rekommendationerna. Tack för at du har läst ända hit. 

Lycka till och stort tack för er förståelse.

Bästa hälsningar, 

Tävlingsteamet BMK Komet.

Skribent: Andi Tandaputra
E-post: This is a mailto link

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Ansökan Fritidschecken 2022

Bmk Komet Plusmedlemskap

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info