Hoppa till sidans innehåll

Sammanfattning andra seriesammandragning!

25 OKT 2017 14:17
  • Uppdaterad: 25 OKT 2017 14:18

I helgen skickade klubben ut spelare för att representera BMK Komet i årets andra seriesammandragning.

Div 2 Norra B

Division 2 laget, om efter den första sammandragningen låg 2:a, mötte seriens ledande lag Skogås och trean i serien, Uppsala Vintage. Mot Uppsala Vintage gjorde vi en stark insats och van 7-1. Skogås lag var väldigt starka med spelare som tidigare har spelat i högre divisioner men trotts detta utmanade vi dem bra och tog hem två matcher men flera tresettare! Tillslut förlorade vi 2-6 men än det finns fortfarande chans att ta hem serien och till resterande seriesammanhang kommer vår huvudtränare Andi Tandaputra förstarka laget.

Div 3 Norra B

Grym insats av division 3 laget som mötte Enångers BMK och Falu BMK 2. I den första match-omgången vann vi över Enångers med 7-1 och mot Falu 8-0.

Div 4 Stockholm 

Det blev mycket bra resultat för Komet div-4 lag. Jättekul! Seriespelet började mot Eken BMK! När vi hade spelat klart de 5 första matcherna så var det jämnt och Eken ledde med 3-2. Men sen med vinster på HD2 och HD3 så var vi ikapp och förbi och med bra spel sista matchen i MD så tog vi hem vinsten med 5-3 i matcher. Starkt insats av hela laget, speciellt Imran som spelade sin sista svenska divisionspel att vinna på en jämn 3 setare. Mot Skogås så var alla taggade och viljan var på topp. Skogås hade tyvärr bara en tjej på plats och fick lämna WO på DD. Det slutade 4-4 mot Skogås och vi fick med oss 1 poäng. Vi var dock väldig nära att vinna både HD1 och HS1 som båda var riktiga tuffa 3-setare som vi lika gärna kunde ha vunnit. Laget hade kul tillsammans och det märks att dem trivs bra ihop! Riktig stolt över eran insatser idag och mycket bra jobbat alla Kometisar!!!

Bra jobbat allihopa! Nästa sammndrag spelas 25 november. 

Ett Stort tack till alla lagledare Sugiarto Tanudin, Stefan Mattsson och Geroge Coh. 

Skribent: Andi Tandaputra
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info