Hoppa till sidans innehåll

SM GULD!

16 FEB 2019 01:02
  • Uppdaterad: 16 FEB 2019 01:02

Komets första senior SM-guld någonsin. 

En Grymt spännande SM senior i år är en del av SM-vcekan där elitidrottare från hela landet samlades i Sundsvall. Ett stort, stort grattis till vår huvudtränare Andi som tillsammans med Richard Eidestedt från Uppsala tog hem guldet i herdubbel!

En annan stor prestation var Andi och Nathalie i mixed som kvalade in till kvartsfinal där de fick möta paret som sedan tog guld. Trots oturlig förlust så var det en grym match och otroligt spännande där Kometparet tappade tredje set 20-22 efter att ha haft tre matchbollar. Det var ett bra första steg för Nathalie som är förstaårssenior som visade upp kvalitetsspel. Riktig bra utveckling.

En överaskande och otrolig prestation för båda framförallt med tanken hur lite både herrdubbelparet men även mixedduebbelparet har tränat ihop.

Vår tredje representant, Linda, spelade även hon en mycket jämn och spännande mixed Hon spelade även dubbel och råkade på tuff lottning i dubbeln mot ett samspelt och duktigt par! Bra kämpat!

Det var sammanfattningsvis en riktigt bra helg med många imponerande prestationer och vi är väldigt stolta över alla våra representanter!Skribent: Andi Tandaputra
Epost: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info