Hoppa till sidans innehåll

Träningen återupptas igen med försiktighet och disciplin från alla medlemmar.

14 APR 2020 09:12
 • Uppdaterad: 14 APR 2020 09:12

Hej alla medlemmar och föräldrar,

Vi har beslutat att återuppta träningarna med start på onsdag (15/4).
Det finns såklart osäkerhet hos alla med anledning av spridningen av viruset i samhället, detta kommer med stor sannolikhet vara något som vi kommer att få leva med under mycket lång tid framåt. Vi är glada över att börja träna igen, dock är det väldigt viktigt att alla följer de riktlinjer som myndigheterna satt upp. Vi förbehåller oss rätten att skicka hem medlemmar som vi anser inte följer riktlinjerna. Förutsättningarna kan komma att ändras och ett nytt beslut kan komma snabbt. Vi följer noggrant hur situationen utvecklas för allas trivsel och säkerhet. Vi återkommer om situationen förändras och om träningarna påverkas.

Generella råd

 • Varje medlem har ett stort ansvar för att bedöma situationen och agera för att undvika att öka risken för smittspridningen i samhället.
 • Avstå från träningen om du har luftvägsinfektionssymtom.
 • Känner du sjuk, även med milda symtom, ska du inte delta i träningarna alls, utan stanna hemma till och med minst två dagar efter tillfrisknande.
 • Om möjligt byt om hemma före och efter träningarna.
 • Vi hjälps åt med god hygien. Tvätta händerna ordentligt med tvål gärna direkt när ni kommer till hallen, innan och efter träningarna. Vi hjälps åt att påminna varandra.
 • Undvik närkontakt med andra under träningarna och håll avstånd. Sprid gärna er badmintonutrustning runt om träningsbanorna (vid övningar utan rack)
 • Om möjligt, så försöker vi hålla träningarna utomhus. Viktigt att alltid ta med extra kläder och skor till träningarna ett tag framöver för att kunna vara utomhus. 
 • Vi ser helst att föräldrar håller sig utomhus för at undvika ”folksamling” och begränsa antalet ”åskådare” och undvika trängsel i komethallen i samband med träningarna
 • Om möjligt, undvik onödiga resor i samband med träningen.
 • Insjuknar man under träningen ska man gå hem direkt.
 • Vi kommer att minska moment med närkontakt, och göra andra övningar istället.
 • Viktigt att ta med vattenflaskor och fylla de hemma. Dela absolut inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv. 

Hoppas att alla kan hjälpa till att skapa en trygg miljö för våra medlemmar och våra tränare. Tänk på att våra tränare är i hallen under en hel arbetsdag och tar en stor risk för att vi ska kunna träna och utvecklas. Därför är vet viktigt att alla hjälper till och följer rekommendationerna och håller sig uppdaterade via myndigheternas informationskanaler.

Välkomna tillbaka!

Mvh 

Styrelsen
Bmk Komet.  

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Ansökan Fritidschecken 2021

Anmälan till Vinterläger 3-5 januari 2022.

Bmk Komet Plusmedlemskap

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info