Hoppa till sidans innehåll

Varmt välkomna till en ny säsong!

03 AUG 2020 12:57
  • Uppdaterad: 03 AUG 2020 12:57

Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en superbra sommar.

Sommaren går mot sitt slut och snart drar vi igång badmintonsäsongen igen med startvecka 34, måndagen den 17:e augusti. Vill du träna i samma omfattning som under våren såbehöver du inte göra någonting utan behåller i så fall din plats. Däremot vill du öka, byta träningstider eller pausa/avsluta din träning så ber vi dig att meddela oss så snart som möjligt till This is a mailto link.

Den här våren och sommaren har varit väldigt speciella för alla och vi är väldigt glada att vi kan ge glädje igenom badmintonen. Vi är väldigt tacksamma att så många av er ändå har hängt med och tränat med oss under våren, trots begränsningarna, och nu har vi också fått in många nya medlemmar som är intresserad av att börja till hösten.

Planeringen inför hösten har påbörjats och vi skulle vilja få en överblick av antalet medlemmar som vill fortsätta att träna med oss till hösten. Därför kommer vi att skicka ut träningsfaktura och medlemsavgift för den nya säsongen under veckan för att stämma av vilka som vill fortsätta till hösten för att underlätta planering av bl.a. de totala antalet banor som behövs i varje respektive träningsgrupp och eventuella ändringar/uppflyttning av spelare mellan grupperna (vi tar hänsyn till nivåer, ålder och önskemål). Detta görs för att grupperna skall bli så bra som möjligt, att alla blir nöjda och fortsätter att utvecklas och att alla bokade banor som klubben betalar för utnyttjas som det ska.

Ser fram emot att träffas igen och vi tackar på förhand för er förståelse.  

Skribent: Andi Tandaputra
E-post: Adressen Gömd

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Ansökan Fritidschecken 2022

Bmk Komet Plusmedlemskap

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info