Hoppa till sidans innehåll

Skärpta allmänna råd


Förhållningsregler vårtermin 2021

Vi vill att ni går genom nedanstående punkter med era barn inför vårterminen. Det är väldigt viktigt för oss att reglerna följs så att vi kan skapa en säker träningsmiljö för era barn och även er vuxna samt en trygg arbetsmiljö för våra tränare.

Hämtning och lämning

  • Vi vill att lämning och hämtning av barn sker vid parkeringen utanför Golfhallen och ej vid entrén då detta skapar trängsel vid entrén och eventuell bilkö. 
  • Vi undviker att passera varandra vid in/utgången till hallen, i korridorer och kafétarian, vänta i annan del tills de andra gått förbi.

Tränarens roll

Samtliga tränare har rätt att säga till barnen om de inte sköter våra riktlinjer på ett korrekt sätt, därför är det viktigt att ni talar om för barnen vem som bestämmer och att vi inte tolerera bus eller lek som äventyrar säkerheten.

Utöver ovan vill vi också att ni diskuterar den pågående epidemin med barnen och rekommendationerna nedan och dess innebörd:

  • Varje spelare har ett stort ansvar att bedöma situationen och agera för att undvika att öka risken för smittspridningen i samhället. Diskutera gärna detta och vad det innebär.
  • Om någon känner sig sjuk, även med milda symtom, stanna hemma till och med minst två dagar efter tillfrisknande. Om en spelare uppvisar symtom under träningen kommer han eller hon att bli hemskickad för alla säkerhestskull. 
  • Om du bor med någon som är sjuk, även med milda symtom, stanna hemma till och med minst två dagar efter att personen tillfrisknat. 
  • Viktigt att ta med en stor vattenflaska, fyll gärna på hemifrån och undvik att dricka direkt från kranen i hallen. Det finns andra kunder som tyvärr dricker direkt från kranen och även om hallen städas regelbundet så är det bättre att vara på den säkra sidan. 
  • Byt om hemma före träningen för att undvika trängsel i omklädningsrummet. Efter träningen, undvik omklädningsrummet och byt om i hallen. Viktigt att barnen tar med sig mjukisbyxor eller något liknande så att de inte fryser när de skall möta upp er föräldrar utanför hallen.
  • Vi hjälps åt med god hygien. Tvätta händerna ordentligt med tvål gärna direkt när ni kommer till hallen, både innan och efter träningen. Vi hjälps åt att påminna varandra (handsprit finns runtom träningsbanorna).
  • Undvik närkontakt med andra under träningen och håll avstånd. Vi undviker stora samlingar, under spel (t.ex. undvik high fives) och sprid ut era väskor och badminton utrustning. 
  • Inga föräldrar får stanna kvar runt om i träningsbanorna (inga undantag) och vår rekommendation är att föräldrar inte heller befinner sig i receptionen pga att Komethallen har kraftigt minskat antalet stolar och det finns även många andra besökare. På så sätt skyddar du både dig själv och alla andra! 

Stort tack för visad hänsyn och förståelse!

Ta hand om er och varandra. 

Bästa hälsningar, 

Styrelsen och Tränarna. 

Vill du börja spela badminton?

Anmälan till Badmintonklubben Komet

Ansökan Fritidschecken 2022

Bmk Komet Plusmedlemskap

Läs mer om våra träningsgrupper

 

 

Våra stolta sponsorer 

 

Intressserad av annonsplats i Komethallen eller vill Ditt företags namn/logo synas på vår hemsida , kontakta oss på:

This is a mailto link eller kontakta vår verksamhetsansvarig Andi Tandaputra på tel: 073-2103066

 

 

Postadress:
BMK Komet - Badminton
Komethallen, Girovägen 8
17562 Järfälla

Besöksadress:
Girovägen 8
17562 Järfälla

Kontakt:
Tel: 0732103066
E-post: This is a mailto link

Se all info