Test
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2022-12-05 21:08

2 GULD i Swedish Youth Games! Olivia tog dubbla guld i helgen, ett i singel och ett i dubbel 🥇🥇 En otroligt bra insats med tanke på att alla landets bästa junior i respektive åldersklass och duktiga juniorer från andra delar av Europa samlades för att kämpa om medaljerna bl.a. från Frankrike, Danmark, Irland, Schweiz, Norge, Finland och England. Häftigt att se så många länder som är med! 

 

Men i slutet stod Olivia på toppen av prispallen i sina två kategorier 🤩


Även Rika och Ella levererade i helgen! Tjejerna tog ett brons tillsammans i dubbel och Rika tog även hem ett brons i mixed med Parth (Spårvägen) 🥉🥉 Bra jobbat tjejer! 👊

 

Vi hade också många fler spelare som deltog i helgen som inte tog någon medalj den här gången men som också bjöd på bra spel och fina insatser 👏 Vi är väldigt stolta över alla våra duktiga representanter! 🤩

 

Nu är det bara hem och kämpa på vidare med träningen 👊👊

 

Stort tack Malmö för ett fantastiskt bra arrangemang och ett extra tack till vår bästa ledare @henwinner och alla föräldrar som var på plats. Givetvis vill vi även tacka alla dubbel/mixedpartners för ett gott samarbete. #bmkkomet

En grym helg i Distriktsmästerskap Stockholm Skogås BK 12-13 november 2022!
2022-11-16 17:08
Alla stockholms klubbar skickar sina duktiga spelare till distriktsmästerskapet för att slåss om platser på prispallen. Vi hade många representanter och fina insatser.
 
Tillsammans lyckades Kometspelarna knippa hem 8st guld , 5 silver och 8 brons.
Stolt över er alla! 
 
Guldet i U11 singel togs av Alice och silver togs av Elin. Även Rose knep hem en medalj i singel Einar och Leo tog brons i dubbel
 
Ella tog trippelguld i U13, singel, dubbel tillsammans med Rika och mixed med Jeffrey (Kista) Förutom guld i dubbel tog Rika även Silver i singel och brons i mixed med Parth (Spårvägen) Olivia och Alice tog silver i dubbel
 
Tre guld togs i U15, ett i singel av Olivia, ett i dubbel av Nike och Nova och ett i mixed av Nova och William (Täby) Nike tog ett silver i mixed med Sigge (Spårvägen) och både Nike och Nova tog varsitt brons i singel Ett till brons togs an Manogna och Medha
 
Två brons togs i U17, det ena i dubbel av Mary och Moa och det andra i mixed av Mary och Erik I elit tog Winner två medaljer, ett guld i dubbel med Andhika (Kista) och ett silver i singel
 
8st Guld
DS U11 Alice Huang
DS U13 Ella Noghin
DS U15 Xiaoyin Liang
DD U13 Rika Lennerfors / Ella Noghin
DD U15 Nike Mineur / Nova Mineur
MD U13 Ella Noghin / Jeffrey Lakshmikanthan ( Kista Badmintonklubb)
MD U15 Nova Mineur / William Fällby ( Täby )
HD Elit Henwinner Honggana / Andhika Anhar ( Kista Bmk)
 
5st Silver
DS U11 Elin Ye
DS U13 Rika Lennerfors
DD U13 Xiaoyin Liang / Alice Huang
MD U15 Nike Mineur / Sigge Askeroth (Spårvägens)
HS Elit Henwinner Honggana
 
8st Brons
DS U11 Rose Lundström
DS U15 Nova Mineur & Nike Mineur
HD U11 Einar Alvarado Lönberg / Leo Meurling
DD U15 Manogna Konakanchi / Medha Nalla
DD U17 Moa Ohlson / Mary Tanudin
MD U13 Rika Lennerfors / Parth Tendulkar (Spårvägens)
MD U17 Erik Cao / Mary Tanudin
 
Stort tack till Skogås BK för fantastiskt bra arrangerad DM! Extra tack till ledarna Sugiarto, Winner, Thomas, Tomas L och även alla föräldrar som var med på plats.
Bra jobbat alla medaljörer och representanter!
2022-11-06 16:14
Finnish Youth, Finland 28-30 oktober 2022!

Vilken rolig helg i Finland med fantastiskt spel! I helgen spelades Finnish Youth och sex av våra ungdomar deltog. Alla lyckades ta hem medaljer och mycket erfarenhet! 🤩

 

I U11 vann Alice singel och tog tillsammans med Elin hem ett gult i dubbel 🥇🥇 

 

I U13 spelade Olivia som tog hem två Silver, ett i singel och ett i dubbel med Rika 🥈🥈 Rika tog även ett brons i mixed med Parth (Spårvägen)🥉

 

I U15 tog Nike och Nova silver i dubbel och Nova tog även brons i mixed 🥈🥉

 

Ett stort tack till alla föräldrar som följde med! 

Nike och Nova uttagna till lagspelet i Swedish Youth Games!
2022-11-06 16:11

Swedish Youth Games är en internationell ungdomstävling som går i Malmö, vecka 46. Alla landets bästa juniorer kommer att delta samt duktiga juniorer från andra länder i Europa. Innan den individuella tävlingen startar, 18-20 nov, spelas en lagkamp i U15 där Sverige har tagit ut 2-3 lag. Från Komet har förbundet tagit ut Nike och Nova att representera Sverige i ett av lagen. Andra länder som är intresserade av att delta i lagkampen är Danmark, England och Norge. Vi är väldigt glada och stolta över tjejerna och önskar dem ett stort lycka till i Malmö!

Got Elit 8-9 okt 2022!
2022-10-11 22:09

I helgen åkte klubbens duktiga juniorer till Göteborg för att delta i SJT och MJT-tävlingarna där de fick möta den svenska juniortoppen. Vilken toppenhelg med många fina insatser och dessutom 14 medaljer!

 

I U11 spelade Rose, Alice och Elin och alla tre knep med sig varsitt guld. Rose och Elin vann dubbel efter två jämna set i finalen mot Alice och Line (Halmstads Badmintonklubb). Alice vann damsingeln och Rose och Elin tog hem varsitt brons. I U13 Spelade Kaige, Ella och Rika, som alla där också knep hem medaljer. Ett guld togs av Ella och Rika i dubbel där de vann en tuff och spännande tresetare i finalen. Ella tog sig också till final i singel där det blev ett silver. I mixed tappade Kaige och Ella en jämn tresetare i semi och även Rika fick med sig ett brons i mixed med Parth (Spårvägens Badmintonförening).

 

I U15 fick klubben med sig ett guld i singel där Olivia som första-års U13 hoppade upp en ålderklass och vann utan att tappa ett set. I singel togs också ett brons av Nova som tyvärr hade skadat sig dagen innan och som då den här gången inte fick med sig den tuffa tresetaren i semi. Nova tog också brons i dubbel med Nike som även i den semin körde en tuff och jämn tresetare. I U15 MJT tog Andrew och Jakob silver i dubbel och i U17 MJT tog Mary silver i singel.

 

Bra jobbat alla spelare! Ett stort tack till våra bästa ledarena Nathalie Wang och Sugiarto Tanudin, alla föräldrar som följde med och hjälpte till samt ett stort tack till arrangörerna av tävlingen.

 

Guld 🥇🥇🥇🥇

DS U11 Alice Huang

DS U15 Olivia Liang

DD U11 Rose Lundström och Elin Ye

DD U13 Ella Noghin och Rika Lennerfors

 

Silver 🥈🥈🥈🥈

DS U13 Ella Noghin 

DS U17 MJT Mary Tanudin 

DD U11 Alice Huang och Line Jorlen (Halmstads Badmintonklubb)

HD U15 MJT Andrew Huang och Jakob Larsson

 

Brons 🥉🥉🥉🥉

DS U11 Elin Ye

DS U11 Rose Lundström

DS U15 Nova Mineur

DD U15 Nike och Nova Mineur

MD U13 Kaige Lindström och Ella Noghin

MD U13 Rika Lennerfors och Parth Tendulkar (Spårvägens Badmintonförening)

Höstlov, inställda ordinarie träningar och inbjudan till FZ Komet höstlovslägret!
2022-10-04 18:07

Hej på er, 

 
Höstlovet börja närmar sig och vi vill informera om vad som gäller angående träning under höstlov. Från måndag 31/10 till söndag 6/11 är det träningsuppehåll för alla samtliga träningsgrupper och vi hälsar er välkomna till dagläger "Forza Höstlovsläger". Bifogat finner ni inbjudan till lägret. 

Anmälan via formuläret nedan: 
https://register.sportadmin.se/form/form.asp?ID={ADA89BFB-A0B5-441A-AD4F-24AB72D5AFCD}

Vi startar igång med ordinarie träningarna igen måndagen 7/11.  

Frittspel
För er som önskar att spela fritt så är det såklart fritt fram för egen träning, dock gäller detta enbart på de ordinarie träningstiderna. Med fri träning innebär att ingen tränare finns på plats men att man kan komma ner till hallen ändå och spela med andra gruppkamrater själva. Prata gärna ihop er innan/under träningen och se till så att alla får vara med och spela. Klubben står för banor och ni får gärna ta med egna nya matchbollar (Träningsbollar finns att låna på plats). 
 
Övrigt
Utöver fritt spel under era ordinarie träningstider, får alla BMK Komet medlemmar under 18 år alltid tillgång till badmintonhallen utan extra kostnader. Dessa fantastiska förmåner gäller året runt så länge du är en aktiv medlem i klubben.
 
Obs! Drop-In spel gäller när det finns lediga banor och kan inte bokas i förväg. Vid bokning/spel tillsammans med någon familjemedlem eller någon annan som ej är medlem i klubben debiteras det till fullt pris.
 
Förhållningsregler vid gratisspel:
- Informera alltid Komethallens personal i receptionen.
- Fria låneträningsbollar finns i det vita bollskåpet bredvid bana 17 och lämna gärna tillbaka efter spelet istället för att lämna dem kvar på banan.  
- Inget springande, lek och bus mellan badmintonbanorna eller runt om anläggningen. Tänkt på de andra kundernas upplevelse och du kan dessutom skada dig om du springer in medan andra spelar. 

Med vänliga hälsningar, 
Team-Komet. 
Nyheter från våra grupper
Nybörjare och avancerad, 28/09 20:47 
 
VÅRA SPONSORER