Test
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

SJT 4 U13 och U15 nivå 6 blev ett lyckat arrangemang!
2023-01-20 09:24

Då var helgens SJT 4 U13 och U15 på hemmaplan avslutad. Det var första gången som vi arrangerade en tävling med domare, servedomare och linjedomare men det blev ett lyckat arrangemang! Helgen bjöd på massor av bra spel och god stämning.


Landets bästa spelare i U13 och U15 på plats där de kämpar om medaljerna. Komets representanter i tävlingen lyckades ta hem ett guld, fem silver och två brons. Guldet togs i U13 av Olivia och Meja (Fyrisfjädern) i dubbel. I finalen mötte de klubbkompisarna Ella och Rika. Ella tog även ett silver i mixed med Casper (Örebro) Efter att ha vunnit semin i en jämn match mot dubbelpartnern Rika som spelade med Parth (Spårvägen).

 

I U15 tog Nike dubbla silver, ett i dubbel med Nova där systrarna spelade en jämn och spännande final och ett silver i mixed med Matija (Bmk Tranan). Olivia, 11år fick dispens för att spela i U15. Hon lyckades ta sig till final men föll i lång tresettare efter att hon ledde 17-9 i avgörande set. Nova tog också medalj i singel där hon åkte på tävlingens vinnare i semi.

Bra jobbat alla medaljörer!

 

Vi vill också tacka alla funktionärer, domare och personaler i Komethallen som var med i helgen. Utan er hade vi inte haft någon tävling!

Guld 🥇
DD U13 Olivia och Meja Jahani (Fyrisfjädern) 


Silver 🥈🥈🥈🥈🥈
MD U13 Ella Noghin och Casper Bohlin (Örebro BMK) 
DD U15 Rika Lennerfors och Ella Noghin 
DS U15 Olivia
MD U15 Nike Mineur och Matija Berce (Bmk Tranan)
DD U15 Nike Mineur och Nova Mineur


Brons 🥉🥉
MD U13 Rika Lennerfors och Parth Tendulkar (Spårvägen) 
DS U15 Nova Mineur

Välkomna tillbaka till en ny termin!
2023-01-08 09:49

Vi hälsar alla våra nya och gamla medlemmar välkommna till vårterminen hos BMK Komet! 


Alla ordinarie träningar har terminsstart nu på måndag 16 januari 2023 med undantag för tävlingsgrupperna på tisdagar 10/1 och torsdagar 12/1 som kör extra träning för att några av spelare ska tävla i helgen. 
 

Vårterminen sträcker sig till vecka 23. 

Under vårterminen anordnar vi hemmatävlingar. Denna helg anordnar vi en stor juniortävling på högsta nivån för åldersklasserna U13 och U15! Kom gärna förbi och heja på och inspireras av landets bästa U13/U15 spelare. Match start är på måndag kl 09.00 och sista matcherna kl 19.30. På söndag spelas semifinaler kl 09.00 och finalerna ca kl 13.00, denna tävling är lite annorlunda då vi på lördag har siffervändare till varje match och på semifinaler och finalernaer har vi utbildade förbundsdomare, servedomare  och linjedommare från klubben.

 

Vi ses i helgen!

FZ Vinterläger 3-5 januari 2023
2022-12-21 20:23

Under jullovet arrangerar vi ett roligt och lärorikt FZ Vinterläger 3-5 januari 2023 för barn och ungdomar från 7-18år. 

 

Läs mer på inbjudan och anmälan via förmuläret här 

 

Varmt välkomna med din anmälan senast 28/12 

Information Komet Smashen 17-18 December 2022, olika spelhallar och priser.
2022-12-16 16:49

Hej, 

Vore väldigt tacksam om ni kan sprida nedan information till er spelare som ska delta i Komet Smashen nu helgen, framförallt när det gäller olika spelhallar och priser. 

Spelplatser
Pga en rekordstort antal anmälda till Komet Smashen sponsored by 3D Fotteknik kommer tävlingen att spelas i två olika spelhallar. Vi hade som mål att köra poolspel i alla klasser men tyvärr blir det inte så då dispensen som vi sökte för att tidigare,- och senarelägga matcher inte gick igenom. 
 
Följande åldersklasser spelas i Jakobsberg Gymnasium:
 
Lördag 17/12 
HS U11 nivå 1, HS U11, DS U11 nivå 1, DS U13 nivå 1, DS U13, DS U15 nivå 1, DS U15, HS U17 nivå 1 och DS U17.
Söndag 18/12
HD U11, MD U15, HD U15, DD U15 och HD U17. 
 
Speladress: 
Jakobsberg Gymnasium Mälarvägen 2, 177 41 Järfälla
Hallen ligger mitt emot Järfälla Padel och man får tillgång till 4 timmars fri parkering med p-skiva därefter kan ni ställa in tiderna på nytt. Ingången kan vara lite klurig att hitta då den ligger på andra sidan från parkeringen, på gymnasiesidan.
Obs. Det kommer finnas möjlighet att värma maten dock serveras det ej mat. Inom 6-8 minuter med bil finner ni Barkarby Gate, Stockholm Quality Outlet och Ikea. Förutom bra shoppingutbud hittar ni många olika restauranger och även Max/Mcdonalds. Det finns även restauranger på gångavstånd, ca 5 min, (t.ex. Sushi by Kyoto, Bun meat bun) samt ligger Jakobsbergs Centrum inom 20 min gång.
 
Övriga klasser spelas i Komethallen. 
 
Priser: 
Den här tävlingen är sponsrad av 3D fotteknik som är ett företag som tillverkar specialanpassade sulor efter varje individs specifika behov. Badminton är en krävande och belastande sport för hela kroppen och för att kunna hålla uppe sitt idrottande och hålla sig skadefri är specialinlägg ett bra alternativ för att belasta och stötta upp kroppen på rätt sätt. Alla är vi byggda olika och därför ser allas behov olika ut. Därför är vi glada över att presentera och erbjuda 3D fottekniks tjänster där de först skannar dina fötter och sedan gör en sula anpassad efter just dina behov.
 
Seniorklasser presentkort + chokladask
1:a 3D fotteknik presentkort värde 990kr (täcker ett par sulor)
2:a 3D fotteknik presentkort värde 450kr
 
Juniorklasser: 
Singel nivå 3
1:a Pokal + ett 3D fotteknik presentkort värde 450kr + chokladask
2:a Pokal + chokladask
3:a Medalj + en godispåse 
 
Singel nivå 1
1:a Pokal + ett 3D fotteknik presentkort värde 300kr + chokladask
2:a Pokal + chokladask
3:a Medalj + en godispåse 
 
Dubbel/Mixed
1:a Pokal + ett 3D fotteknik presentkort värde 600kr/par 
2:a Pokal + chokladask 
3:a Medalj + en godispåse 
 
Utöver dessa priser får alla 396 deltagare ett 3D fotteknik presentkort värde 350kr, vilket motsvarar en gratis skanning. 
 
Läs mer på vad 3D fotteknik erbjuder.
 
Stort tack för hjälpen på förhand. 

Hälsningar, 
Sugiarto, Andi och Tomas Lundström 3D Fotteknik.  

 

2022-12-05 21:08

2 GULD i Swedish Youth Games! Olivia tog dubbla guld i helgen, ett i singel och ett i dubbel 🥇🥇 En otroligt bra insats med tanke på att alla landets bästa junior i respektive åldersklass och duktiga juniorer från andra delar av Europa samlades för att kämpa om medaljerna bl.a. från Frankrike, Danmark, Irland, Schweiz, Norge, Finland och England. Häftigt att se så många länder som är med! 

 

Men i slutet stod Olivia på toppen av prispallen i sina två kategorier 🤩


Även Rika och Ella levererade i helgen! Tjejerna tog ett brons tillsammans i dubbel och Rika tog även hem ett brons i mixed med Parth (Spårvägen) 🥉🥉 Bra jobbat tjejer! 👊

 

Vi hade också många fler spelare som deltog i helgen som inte tog någon medalj den här gången men som också bjöd på bra spel och fina insatser 👏 Vi är väldigt stolta över alla våra duktiga representanter! 🤩

 

Nu är det bara hem och kämpa på vidare med träningen 👊👊

 

Stort tack Malmö för ett fantastiskt bra arrangemang och ett extra tack till vår bästa ledare @henwinner och alla föräldrar som var på plats. Givetvis vill vi även tacka alla dubbel/mixedpartners för ett gott samarbete. #bmkkomet

En grym helg i Distriktsmästerskap Stockholm Skogås BK 12-13 november 2022!
2022-11-16 17:08
Alla stockholms klubbar skickar sina duktiga spelare till distriktsmästerskapet för att slåss om platser på prispallen. Vi hade många representanter och fina insatser.
 
Tillsammans lyckades Kometspelarna knippa hem 8st guld , 5 silver och 8 brons.
Stolt över er alla! 
 
Guldet i U11 singel togs av Alice och silver togs av Elin. Även Rose knep hem en medalj i singel Einar och Leo tog brons i dubbel
 
Ella tog trippelguld i U13, singel, dubbel tillsammans med Rika och mixed med Jeffrey (Kista) Förutom guld i dubbel tog Rika även Silver i singel och brons i mixed med Parth (Spårvägen) Olivia och Alice tog silver i dubbel
 
Tre guld togs i U15, ett i singel av Olivia, ett i dubbel av Nike och Nova och ett i mixed av Nova och William (Täby) Nike tog ett silver i mixed med Sigge (Spårvägen) och både Nike och Nova tog varsitt brons i singel Ett till brons togs an Manogna och Medha
 
Två brons togs i U17, det ena i dubbel av Mary och Moa och det andra i mixed av Mary och Erik I elit tog Winner två medaljer, ett guld i dubbel med Andhika (Kista) och ett silver i singel
 
8st Guld
DS U11 Alice Huang
DS U13 Ella Noghin
DS U15 Xiaoyin Liang
DD U13 Rika Lennerfors / Ella Noghin
DD U15 Nike Mineur / Nova Mineur
MD U13 Ella Noghin / Jeffrey Lakshmikanthan ( Kista Badmintonklubb)
MD U15 Nova Mineur / William Fällby ( Täby )
HD Elit Henwinner Honggana / Andhika Anhar ( Kista Bmk)
 
5st Silver
DS U11 Elin Ye
DS U13 Rika Lennerfors
DD U13 Xiaoyin Liang / Alice Huang
MD U15 Nike Mineur / Sigge Askeroth (Spårvägens)
HS Elit Henwinner Honggana
 
8st Brons
DS U11 Rose Lundström
DS U15 Nova Mineur & Nike Mineur
HD U11 Einar Alvarado Lönberg / Leo Meurling
DD U15 Manogna Konakanchi / Medha Nalla
DD U17 Moa Ohlson / Mary Tanudin
MD U13 Rika Lennerfors / Parth Tendulkar (Spårvägens)
MD U17 Erik Cao / Mary Tanudin
 
Stort tack till Skogås BK för fantastiskt bra arrangerad DM! Extra tack till ledarna Sugiarto, Winner, Thomas, Tomas L och även alla föräldrar som var med på plats.
Bra jobbat alla medaljörer och representanter!
Nyheter från våra grupper
Nybörjare och avancerad, 28/09 20:47 
 
VÅRA SPONSORER