FORZA KOMET SUMMERCAMP VECKA 24 & 32.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inbjudan till vårt populära summercamp
2023-04-30 14:36

Se hit!!

 

Anmälan till årets populära summercamp är nu öppen. 

Fyll i förmuläret och följa intruktionerna här

 

Varmt välkomna med din anmälan. 

Tveka inte hör av er om ni har frågor och funderingar. 

 

Lägeransvarig: 

Andi Tandaputra

info@bmkkomet.se

Tel 073-2103066

 

Svenska Cupen 2023!
2023-04-17 15:54

Nu i helgen spelades årets prestigefyllda Svenska Cupen, där Sveriges distrikt väljer ut representanter och tävlar mot varandra 🤩 Speciellt med Svenska Cupen är att man inte tävlar i de vanliga U-klasserna utan man tävlar mot spelare födda samma år som en själv.

 

Årets vinnande distrikt blev återigen Stockholms distrikt! 🥳 Komet hade 11 representanter som tävlade och bidrog till distriktets vinst. Totalt bidrog klubbens representanter med 7 guld och 2 silver 👊

 

I 12 klassen tog våra tjejer hem alla guld! I singel vann Alice som i finalen mötte klubbkompisen Elin 🥇🥈 Alice tog även guld i mixed och Elin tog guld i dubbel 🥇🥇

 

I 11 klassen hade klubben tre spelare, Olivia, Liv och Sanchia. Olivia tog trippla guld, ett i singel, ett i dubbel tillsammans med Liv och ett i mixed! 🥇🥇🥇 Det sista guldet togs av Ella och Rika i dubbel i 10 klassen 🥇

 

I 9 klassen fick Medha med sig ett till silver i dubbel och representerade Stockholm även i mixed tillsammans med Jakob 🥈 I 07 klassen ett mixedpar som blev uttagna, Mary och Erik.

 

Och i 08 representerade Tián Stockholm i par med Lovisa 

 

Vi är grymt stolta över alla våra spelare som fick representera team 08 i helgen! 👏 Ett stort grattis till Stockholms distrikt som tog hem vinsten och ett stort tack till alla engagerade coacher som var med i helgen.
 @bmk_komet @komethallenbarkarbygolfhall 

2023-03-30 13:36

Ett historiskt SM-Guld för BMK Komet, där Olivia tog hem sitt första och andra SM-Guld i både singel och damdubbel tillsammans med Meja Jahani, Fyrisfjädern 🥇🥇 Samtidigt tog även klubbkompisen Ella Noghin ett brons i mixed 🥉.


Vi har sammanlagt 16 representanter i alla USM från U13-17. 
U13: Liv, Rika, Ella, Olivia, Sanchia och Daniel. 
U15: Jakob, Tián, Medha, Manogna, Hedda och Muaaz. 
U17: Mary, Moa, Erik och Filip. 

 

Vi är så stolta över er och att ni spelar och tränar hos oss. Inte bara idag, utan för det arbete ni gör varje dag för att nå era mål. Så fantastiskt kul att ha en ungdoms svensk mästare i klubben som är en ren egen produkt. På torsdag ska vi fira med tårta 🎈🎉🎂🏆⭐️

 

Tack Fyrisfjädern för ett fantastiskt engagemang och arrangemang. En jättestor eloge till coacherna, Simon, Niclas, Linnea, Sugiarto, Mattias, Andi samt alla fantastiska föräldrar som var på plats 🙏😊
#smguld #bmkkomet #komethallen #komethallengym #järfällakommun

Påsklovsläger och träningsuppehåll under Påsk.
2023-03-21 12:51

Hej på er, 

 
Påsken närmar sig och vi vill informera om vad som gäller angående träning under påsken. Från söndag 9/4 till söndag 16/4 är det träningsuppehåll för alla samtliga träningsgrupper. Ordinarie träning startar igång som vanligt igen måndagen den 17:e april. 
 
Forza Påsklovsläger 
Vi anordnar dagläger 11-13 april mellan kl 10-16. Bifogat finner ni inbjudan, anmälan här senast måndag 1/4.  
 
Fritt spel och egen träning
För er som önskar att spela fritt så är det såklart fritt fram för egen träning, dock gäller detta enbart på de ordinarie träningstiderna. Med fri träning innebär att ingen tränare finns på plats men att man kan komma ner till hallen ändå och spela med andra gruppkamrater själva. Prata gärna ihop er innan/under träningen och se till så att alla får vara med och spela. Klubben står för banor och träningsbollar finns att låna på plats, dock ni får gärna ta med egna nya matchbollar (Finns att köpa i receptionen/racketshopen, medlemspris 10% rabatt). 

Utöver frittspel på era ordinarie träningstider, får alla BMK Komet medlemmar under 18år alltid tillgång till badmintonhallen utan extra kostnader. Dessa fantastiska förmåner gäller året runt så länge du är aktiv medlem i klubben.
 
Obs! Drop-In spel som gäller (när det finns lediga banor) kan inte bokas i förväg. 
Vid bokning/spel tillsammans med någon familjmedlem eller någon annan som ej är medlem i klubben debiteras det till fullt pris. 
 
Förhållningsregler vid gratis spel:
- Informera alltid Komethallens personal i receptionen.
- Fria låne träningsbollar (finns i vita bollskåpet bredvid bana 17) och lämna gärna tillbaka efter spelet istället lämna dem kvar på bana.
- Nya fjäderboll och plastboll, pingis och squash bollar finns att köpa i receptionen, sedan behåller du dem. 
- Inget springande, lek och bus mellan badmintonbanorna eller runt om anläggningen. Tänkt på de andra kundernas upplevelse och du kan dessutom skada dig om du springer in medan andra spelar. 
 
Sommarläger 2023
Planerat i början och slutet av sommaren, vecka 24 och 32. Inbjudan kommer inom kort, håll gärna utkik sommarläger blir snabbt fullbokade. 
 

Önskar er en fortsatt fin vecka och tveka inte att höra av er om ni har ni frågor och funderingar mailar gärna till 
info@bmkkomet.se

Bästa hälsningar, 
Komet tränarteamet. 

Medaljregn över klubbens duktiga juniorer i Gåsfjädern Skogås 18-19/2 och Vikingaslaget 25-26/2.
2023-03-13 22:43

Gåsfjädern Skogås 

🥇🥇🥇🥇🥇🥈🥈🥈🥈🥉🥉🥉🥉🥉

DSU15 
🥇Rika Lennerfors 🥈Alice Huang 🥉Manogna Konakanchi

DS U13 N1
🥇Tadhya Borsu 

HS U11 N1
🥉Jack Kristiansson

DS U17 
🥈Ella Noghin 

XD U13
🥇Alice Huang & Anton M Kemmo (Spårvägens) 

DD U15
🥇🥇Rika Lennerfors & Ella Noghin 
🥈🥈Manogna Konakanchi & Medha Nalla 

DD U13 
🥈Alice Huang & Rose Lundström (Kista) 
🥉🥉Liv Schmidt & Sanchia Santosh 

XD U15 
🥇Rika Lennerfors & Parth Tendulkar (Spårvägens) 
🥉🥉Medha Nalla & Jakob Larsson 
🥉🥉Tián Noghin & Ella Noghin 


Vikingaslaget 
🥇🥈🥈🥈🥈🥉🥉
HS U11 N1 
🥈Jack Kristiansson 
🥉Vihaan Santosh 

DS U13 
🥇Sanchia Santosh 
🥈Liv Schmidt

DS U13 N1 
🥉Rachel Ormeno

DS U15/U17
🥉 Manogna Konakanchi

MD U15 
🥈Manogna Konakanchi & Jeffrey Lakshmikanthan (Kista BMK) 

DD U15 
🥈🥈Liv Schmidt & Sanchia Santosh 

 

Grymt bra jobbat och stort grattis alla medaljörer 🌟 👏🏆🏸

 

#bmkkomet #komethallen 

SJT 4 U13 och U15 nivå 6 blev ett lyckat arrangemang!
2023-01-20 09:24

Då var helgens SJT 4 U13 och U15 på hemmaplan avslutad. Det var första gången som vi arrangerade en tävling med domare, servedomare och linjedomare men det blev ett lyckat arrangemang! Helgen bjöd på massor av bra spel och god stämning.


Landets bästa spelare i U13 och U15 på plats där de kämpar om medaljerna. Komets representanter i tävlingen lyckades ta hem ett guld, fem silver och två brons. Guldet togs i U13 av Olivia och Meja (Fyrisfjädern) i dubbel. I finalen mötte de klubbkompisarna Ella och Rika. Ella tog även ett silver i mixed med Casper (Örebro) Efter att ha vunnit semin i en jämn match mot dubbelpartnern Rika som spelade med Parth (Spårvägen).

 

I U15 tog Nike dubbla silver, ett i dubbel med Nova där systrarna spelade en jämn och spännande final och ett silver i mixed med Matija (Bmk Tranan). Olivia, 11år fick dispens för att spela i U15. Hon lyckades ta sig till final men föll i lång tresettare efter att hon ledde 17-9 i avgörande set. Nova tog också medalj i singel där hon åkte på tävlingens vinnare i semi.

Bra jobbat alla medaljörer!

 

Vi vill också tacka alla funktionärer, domare och personaler i Komethallen som var med i helgen. Utan er hade vi inte haft någon tävling!

Guld 🥇
DD U13 Olivia och Meja Jahani (Fyrisfjädern) 


Silver 🥈🥈🥈🥈🥈
MD U13 Ella Noghin och Casper Bohlin (Örebro BMK) 
DD U15 Rika Lennerfors och Ella Noghin 
DS U15 Olivia
MD U15 Nike Mineur och Matija Berce (Bmk Tranan)
DD U15 Nike Mineur och Nova Mineur


Brons 🥉🥉
MD U13 Rika Lennerfors och Parth Tendulkar (Spårvägen) 
DS U15 Nova Mineur

Nyheter från våra grupper
Nybörjare och avancerad, 28/09 20:47 
 
VÅRA SPONSORER