Test
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vår ” Mini badminton ” är en lekfull introduktion med inriktad för badminton. 

Här får barn i åldern 4-6 år prova på badminton samt roliga lekar för att öva upp barnens koordination, rörlighet, balans samt bollkänsla.

 

Träningen sker i en trygg och säker miljö tillsammanns med våra duktiga ledare. 

Förkunskaper Barnen behöver kunna lyssna och förstå enklare instruktioner från ledarna. För övrigt behövs inga förkunskaper.

 

Utrustning

 

Det finns speciella badmintonracketar med kortare skaft i Komethallens racketshop (Som medlem får ni 10% rabatt) och vi rekommendera att ni köper detta racket för att gör lättare att slå bollen utan att racket huvudet nudda golvet. 

 

Föräldrar

 

Får första tillfället vara med vid runt om banan, helst sitta på bänkarna. Alla andra tillfällen vill vi att föräldrarna finns tillgängliga i anläggningen men inte så att barnen ser er, förslagsvis i cafétarian. Vi vill att barnens fokus skall ligga på verksamheten och ledarna under lektionen.

 

Träningstider:

Fredagar 16.00-17.00

Söndagar 15.00-16.00 

 

Anmälan här

 

Att tänka på i Komethallen :

  • Det är inte tillåtet att ha skor med svart sula som färgar av sig. För att undvika skaderisk, använd skor för inomhussport, inte joggingskor.
  • Ta gärna med er egen vattenflaska in i hallen och drick ej direkt från kranen för din och andras skull. 
  • Det finns några racketar för utlåning under träningstid de första gångerna men rekommendationen att ha eget. Det finns olika typ badmintonracketar, prata gärna med våra duktiga ledare och som medlem får du alltid 10% rabatt i Kometahallen racketshop. 
  • Kom i tid till träningen. Vi startar alltid samtidigt med gemensam uppvärmning.
  • Det finns fina omklädningsrum dock lämna inte värdesaker i omklädningsrummen, ta med dessa alltid in i hallen och ställa dem sakerna runt om träningsbanor. 

 

 
VÅRA SPONSORER