FORZA KOMET SUMMERCAMP VECKA 24 & 32.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Om Badmintonklubben Komet

Badmintonklubben Komet bildades 1962 och anslutna till Riksidrottsförbund genom Svenska Badmintonförbundet samt Stockholm Badmintonförbund 

 

Vi har ökat antalet medlemmar ca 500 medlemmar årligen för senaste tre åren.

 

Vi har som målsättning att med professionella tränare och  erbjuda våra medlemmar en gedigen utbildning samt goda tävlingsmöjligheter. VI erbjuder träning sex dagar i veckan (måndag-fredag samt söndag). Vi bedriver olika slags träningsgrupper från minibadminton, nybörjare barn och ungdomar, vuxenkurs nybörjare och avancerad, till elitnivå och håller till i Komethallen i Järfälla. 

 

För de spelare som har intresse finns det möjlighet att ta del av tävlingsverksamheten med mer krävande träning. Man får också möjlighet att  vara med på externa tävlingar, oftast inom Stockholmsområdet men även utanför.  En av grundstenarna inom BMK Komet är att det skall vara kul att träna och tävla, därför anpassar vi såväl tränings- som tävlingsengagemang på individuell nivå. För de spelare som har mycket höga ambitioner, erbjuder vi individuell utveckling.

 

Verksamhetsansvarig/huvudtränare: 

Andi Tandaputra, 14 faldiga Svenska mästare i båda låg och individuellt. 

 

Tveka inte att höra av er om ni har några funderingar. 

 

Kontaktinfo: 

Verksamhet: info@bmkkomet.se

Ekonomi: ekonomi@bmkkomet.se

Komet egna tävlingar: tavlingar@bmkkomet.se

Styrelsen: styrelsen@bmkkomet.se

 

 
VÅRA SPONSORER