Test
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

EXKLUSIVT erbjudande i samarbete med Komethallen & Barkarby Golfhall. Allt man kan önska på ett och samma ställe!

För er BMK Kometanhöriga, teckna ett Plusmedlemskap redan idag och spara 947kr/år, dvs 20% rabatt och betala 399kr/månad istället för 499kr.

För dig som redan är medlem och tillhör en av våra träningsgrupper i BMK Komet sparar du 1246kr/år. Ditt pris blir 349kr/månad istället för 499kr.

Är du redan medlem i klubben och har ett MAX-kort men inte har registrerat rabatten, kan vi också lägga till den rabatten i efterhand. Kontakta gärna oss via e-post så hjälper vi er vidare.

 

Våra bästa erbjudanden:

  • MAX-kort Komethallen, för 399kr i månaden får du tillgång till alla aktiviteter i Komethallen. Ordinarie pris 499kr. Priset gäller enbart när du tecknar årskort med minst 12 månader. Det enda som krävs är att du tecknar plusmedlemskap hos oss i Bmk Komet som kostar 600kr/år. Komethallens/Actic Gym medlemsavgift på 350kr behöver du då inte betala. Totaltsumman som du sparar vid teckning av kort är 947kr. 
  • Tilläggsrabatt på 300kr för dig som redan är medlem i BMK Komet och du sparar 1246kr/år, månadsavgiften blir 349kr. 

OBS! För att teckna ett Plusmedlemskap krävs att någon i familjen aktivt tränar badminton hos oss i Bmk Komet. MAX-kortet är personligt. Utlåning av träningskort är inte heller tillåtet. 

  • Bli medlem idag eller uppgradera till Plusmedlemskap via formuläret här

Om du är intresserad av att teckna MAX-kort kontakta gärna vår verksamhetsanvarig, Andi Tandaputra. 

Mail: info@bmkkomet.se

Tel: 073-2103066

 
VÅRA SPONSORER