Test
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Medlemsförmåner
  • Frittspel och egen träning. 
För er som önskar att spela fritt under skollov så är det såklart fritt fram för egen träning, dock gäller detta enbart på de ordinarie träningstiderna. Med fri träning innebär att ingen tränare finns på plats men att man kan komma ner till hallen ändå och spela med andra gruppkamrater själva. Prata gärna ihop er innan/under träningen och se till så att alla får vara med och spela. Klubben står för banor och ni får gärna ta med egna träningsbollar.
 
Utöver fritt spel under era ordinarie träningstider, får alla BMK Komet medlemmar i åldern under 18 år alltid tillgång till badmintonhallen utan extra kostnader. Dessa fantastiska förmåner gäller året runt så länge du är en aktiv medlem i klubben.
 
Obs! Drop-In spel gäller när det finns lediga banor och kan inte bokas i förväg. Vid bokning/spel tillsammans med någon familjemedlem eller någon annan som ej är medlem i klubben debiteras det till fullt pris.
 
Förhållningsregler vid gratisspel:
- Informera alltid Komethallens personal i receptionen.
- Fria låneträningsbollar finns i det vita bollskåpet bredvid bana 17 och lämna gärna tillbaka efter spelet istället för att lämna dem kvar på banan.  
- Inget springande, lek och bus mellan badmintonbanorna eller runt om anläggningen. Tänkt på de andra kundernas upplevelse och du kan dessutom skada dig om du springer in medan andra spelar. 
 
  • 10 % rabatt på badminton produkter i Komethallens racketshop. 
  • Komethallen MAX-kort läs mer här 
 
 
VÅRA SPONSORER